top of page

AURUM KvízApp
Adatvédelmi Tájékoztató

Hatályos: 2023. június 12-től

 

A jelen Adatvédelmi Tájékoztató az AURUM Jogászklub a Tehetségekért Alapítvány által fejlesztett és működtetett AURUM KvízApp mobiltelefonos alkalmazás (továbbiakban Alkalmazás) által végzett adatgyűjtéséről szóló tájékoztatót tartalmazza.

Az Alkalmazás nem tartalmaz felhasználói authentikációt, kizárólag névtelen információkat gyűjt az alkalmazás továbbfejlesztéséhez.

1. Az Applikáció által gyűjtött adatok köre

1.1 Aktivitási adatok

Az Applikáció az alapvető aktivitási folyamatokat naplózza. Ez magába foglalja az alkalmazás megnyitását, és az alkalmazáson belüli kvízek kitöltését. Emellett eszközinformációk és használati adatok kerülnek tárolásra. Minden ilyen adat névtelen, az adatok gyűjtése kizárólag statisztikai okokból szükséges.

 

1.2 Opcionális, hibabejelentés

Az Applikáció közvetlen hibabejelentő felülete lehetőséget biztosít, hogy a felhasználók önkéntesen és névtelenül bejelentésék, ha az Applikációban hibás kérdést észlelnek.

 

 

2. Adatok tárolása

 

2.1 Aktivitási adatok

A Google Analytics szolgáltatása felel az aktivitási adatok begyűjtéséért, és a Google biztosítja ezen adatok biztonságát.

 

2.2 Hibabejelentés

Az Applikációval kapcsolatos hibabejelentéseket adatbázisunkban AES védelemmel ellátva tároljuk. Kizárólag azok a személyek jogosultak ennek olvasására, akik a hibajavítási folyamatáért felelnek.

3. Az adatok felhasználása

A Google Analytics által gyűjtött adatokat kizárólag statisztikai célból gyűjtjük. Az opcionális visszajelzéseket, kérdésekkel kapcsolatos bejelentéseket az alkalmazás fejlesztéséhez használjuk fel.

 

4. Harmadik fél által biztosított szolgáltatások

Az Applikáció a Google háttérszolgáltatását, a Google Firebase-t használja, amelyre a Google irányelvei irányadók (lásd: https://firebase.google.com/support/privacy)

Kapcsolatfelvétel

Az Alapítvány adatvédelmi gyakorlatával kapcsolatban felmerült kérdés vagy észrevétel esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

bottom of page