top of page

Rólunk

Az Aurum Alapítvány célja a tehetséges magyar joghallgatók támogatása és a már gyakorló jogászok közösségének erősítése.

Célunk elérése érdekében jogászklubot és tehetségprogramot működtetünk. Felkutatjuk és ápoljuk a magyar jogi hagyományokhoz kapcsolódó tárgyi és személyes emlékeket, segítjük a jogászok közötti kapcsolatok megerősödését, szociális-karitatív tevékenységünk keretében foglalkozunk az idős, beteg, magányos jogászok anyagi és lelki támogatásával.

Alapítványunk közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

Rólunk

Kik vagyunk?

Főigazgató:

Dr. Deli Gergely

Kuratórium:

Dr. Ádám Attila, elnök

Dr. Sárhegyi István

Dr. Szikra Levente László

 

Felügyelőbizottság:

Dr. Koltay András, elnök

Dr. Szabó Attila

Dr. Kereki Gergő

 

Szakmai fővédnök:

Prof. Dr. Hamza Gábor

Szakmai és Operatív Bizottság:

A Szakmai és Operatív Bizottság feladata a Kuratórium munkájának támogatása, illetve az AURUM Alapítvány szakmai és operatív igazgatása a Főigazgató iránymutatásai alapján. A Szakmai és Operatív Bizottság felelős a Hallgatói Tehetségprogramért, a Jogászok Határok Nélkül Programért, valamint a klubrendezvények és a kutatási tevékenység megszervezéséért. 

 

Tagjai:

Dr. Schultz Balázs

Dr. Koncsik Marcell 

Tehetséggondozási Bizottság:

A Tehetséggondozási Bizottság részt vesz a tehetséggondozási program kialakításában és lebonyolításában, valamint felelős a Posztgraduális Ösztöndíjprogram megszervezéséért.

 

Tagjai:

Prof. Dr. Kukorelli István, elnök

Dr. Kajtár Gábor

Dr. Sulyok Katalin

Kik vagyunk?
bottom of page