top of page
  • Kávéház Aurum

Pályázati felhívás – Constitutional Discourse

Frissítve: 2021. febr. 17.




Legyél Te is részese a Constitutional Discourse kezdeményezésének és vegyél részt a konstruktív európai alkotmányos vitában!



Az Aurum Alapítvány és a Constitutional Discourse Blog közös pályázata lehetőséget biztosít közjogi kutatási eredmények publikálására aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező doktorandusz hallgatók számára az alábbiak szerint:


Pályázni lehet 1000-2500 szó terjedelmű, angol nyelvű, közjogi témájú írásokkal, amelyek valamely kurrens európai alkotmányjogi, illetve nemzetközi jogi kérdés vizsgálatára fókuszálnak tudományos igénnyel, ugyanakkor közérthető stílusban. A pályázatok alapjául szolgáló bejegyzések formai követelményei tekintetében a Constitutional Discourse Blog szerzői útmutatójában foglaltak irányadók, amely az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.constitutionaldiscourse.com/submission-guidelines

Értékelés és díjazás


A beérkezett pályázati anyagokat bírálóbizottság értékeli aktualitásuk, eredetiségük és a tartalmi-formai feltételeknek való megfelelésük alapján. A nyertes pályamunkák szerzői egyszeri 20.000,- Ft honoráriumban részesülnek, illetve a nyertes pályamunkákat a Constitutional Discourse Blogon közzétesszük.


Pályázatok benyújtása


A pályaműveket az info@constitutionaldiscourse.com e-mail címre lehet benyújtani, a pályázás a rendelkezésre álló 500.000,- Ft keretösszeg erejéig folyamatos.



777 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page